Личният живот на Джо Манганиело отново е разцъфтял - два месеца

...
Личният живот на Джо Манганиело отново е разцъфтял - два месеца
Коментари Харесай

Два месеца след развода Джо Манганиело замени сексапилната София Вергара с 33-годишна красавица

Личният живот на Джо Манганиело отново е цъфтящ - два месеца откакто се раздели със брачната половинка си София Вергара. Сега холивудската звезда се среща с 33-годишната актриса Кейтлин О`Конър, която взе участие в сериали като " Дните на нашия живот " и " Двама мъже и половина ".

Двамата са се запознали през август 2023 година на празненство за премиерата на новия сезон на сериала " Време за победа: Възходът на династията Лейкърс “ на HBO, проведено от продуцента Джим Хехт.

Съпругата на Джим Кортни Фрийл показа фотография от празненството в обществените мрежи, на която се вижда по какъв начин Джо и Кейтлин седят в гореща вана с други посетители.

Според TMZ от този момент актьорите се виждат постоянно, макар че публично не са оповестили да имат връзка. Наскоро те са били забелязани да напущат фитнес зала дружно.

Звездата от кино лентата " Професия: Стриптийзьор ", който тази година навършва 47 години, и София Вергара (51 години) оповестиха раздялата си през юли. Според техни близки двойката от дълго време има проблеми в брака си заради разнообразни възгледи за живота.

Тогава източник разкри пред медиите, че Джо желае деца, само че София, която към този момент има 31-годишен наследник от първия си брак с артиста и сценариста Джо Гонзалес - не желае.

Освен това източникът съобщи, че Вергара се усеща " задушена " във връзката си с Джо, който въобще не я поддържа, напомня Ladyzonde.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР